Política, justicia, seguretat i internacional

De caràcter General:
 
Aquest és un espai de participació reservat per a persones expertes, i/o que professionalment tinguin uns bons coneixements dels àmbits de Política, Justícia, Seguretat i Internacional.
 
Si ets expert/a i vols participar, de manera presencial o virtual, en debatre i establir les parts estructurals i reptes més importants d’aquests àmbits i creus que et pots comprometre a participar activament amb aportacions, debats, xerrades (perquè ets expert/a), en estructurar i donar contingut a cada àmbit, posa’t en contacte a través del correu: info@reiniciacatalunya.cat
 
Indica’ns la teva expertesa, els àmbits en els que vols participar i ens posarem ràpidament en contacte amb tu per tractar la teva col·laboració.
 
 
 
De caràcter específic del àmbit de Política.
 
El grup d’experts que estan treballant en l’àmbit de política han consensuat que l’estructura essencial d’aquest àmbit s’articula entorn els següents sub-àmbits:
 

Àmbit de Política.

Qui és el sobirà i com exerceix la seva sobirania. Qui te dret a ser considerat ciutadà. Organització territorial.
Com la ciutadania participa en la presa de decisions comunes.
Responsabilitats, criteris i procediment d’elecció, control i revocació de l’organisme rector dels processos electorals.
Responsabilitats, criteris i procediment d’elecció, control i revocació del Poder Legislatiu.
Responsabilitats, criteris i procediment d’elecció, control i revocació del Poder Executiu.
Responsabilitats, criteris i procediment d’elecció, control i revocació del Poder Judicial.
         
Si ets expert/a i vols participar en el desenvolupament d’aquests sub-àmbits posa’t en contacte amb: info@reiniciacatalunya.cat