Presentació de la Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya a Sabadell

Inici: 02/06/2016 19:30

Final: 02/06/2016 21:00

Lloc: Auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer, Sabadell

Error: please reset date

En nom de la plataforma C4 de Sabadell, us convidem a l’acte de presentació del Projectede la Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya que tindrà lloc el proper dijous dos de juny a dos quarts de vuit a l’auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer del carrer Sol i Padrís 93.
Des de fa més d’un any, Reinicia, una plataforma d’entitats que treballa perquè el procés constituent sigui participatiu, ha estat preparant la llavor de la Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya. Ara és el moment de plantar-la a la nostra ciutat i necessitem el vostre suport i la vostra implicació personal i col·lectiva. En els propers mesos desenes de “Convencions Constituents Temàtiques” i centenars de “Convencions Constituents Territorials” aplegaran les aportacions de milers de ciutadans i ciutadanes, i les convertiran en un Llibre verd del país, que podrà servir de guia per al desenvolupament de futures polítiques, i un informe constitucional, base per a la redacció d’una futura nova Constitució.
La Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya vol ser un procés obert, transparent, participatiu i inclusiu que ens permeti definir les bases constituents d’un nou país. Una gran part de la societat catalana té l’anhel de deixar enrere l’etapa estatutària actual i repensar-se profundament. Per a alguns la independència és la millor eina per fer-ho, per a d’altres no, però existeix una àmplia coincidència en la voluntat de decidir-ho tot, de projectar la Catalunya que volem.

La Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya ha de ser el punt de trobada en què la ciutadania i les seves organitzacions deliberin conjuntament mitjançant una metodologia democràtica pròpia del segle XXI.

Us adjuntem a continuació el programa de l’acte del dia 2 de juny. Necessitem de la col·laboració i de la participació de tothom i per això estem convençuts que podrem comptar amb la vostra assistència a l’acte i, si s’escau, amb la implicació de la vostra organització.

Per temes d’aforament de la sala necessitem que ens confirmeu tan aviat com us sigui possible, la vostra assistència i el nombre de persones que vindreu, amb un màxim de quatre, al correu plataformaC4Sabadell@gmail.com. Per fer-ho podeu omplir i enviar a aquesta adreça el formulari que us hem adjuntat o, en el cas que tingueu problemes per fer-ho, comuniqueu-nos al nostre correu les dades següents: El vostre nom complert i el DNI, el nom de la entitat que representeu, un correu electrònic, el codi postal de la vostra entitat i el nombre de persones que vindreu (1-4).

Salutacions cordials,

Comissió de la Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya a Sabadell (C4).
21 de maig de 2016.


Presentació del projecte de la Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya
a Sabadell
Auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer
Dijous 2 de juny de 2016
 • 19:30h Benvinguda.
 • 19:35h La proposta de la Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya com a contribució d’iniciativa ciutadana al procés constituent i a les bases d’un país millor. Jaume López i Jordi Rich
 • 19:55h Fases i actors prioritaris de la Convenció Constituent: Jaume López i Jordi Rich
  • Convencions d’Àmbits Temàtics
  • Convencions Territorials
  • La ciutadania
  • El llibre verd de la Convenció Constituent amb propostes constitucionals i de país
 • 20:15h La participació ciutadana en el procés de la Reforma Constituent: Josep Ma Benaul i Lluís Casanovas.
 • 20:30h Torn obert de paraula i preguntes del públic assistent.
 • 20:50h Cloenda

Propers esdeveniments

Veure històric